sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Historiikki

SK Segerin historia ei suinkaan ala jo antiikin ajoista tai pimeistä syysilloista, kuten kaikki muut merkittävät tapahtumat tuntuvat tekevän, vaan aivan selkeästi helteisestä kesästä 1999. Lämpimät kelit ja virvokkeiden riittävän nauttiminen pehmittivät nykyisen hallituksen jäsenten aivot ja idea omasta salibandyporukasta kumpusi kuin itsekseen. Erityisen merkkipaaluna Segerin synnyssä voidaan pitää juhannusta 1999 Tahkolla, kun KUTOP:n pelimiehet keulivat yhteisessä saunassa huipputason panostuksesta ja menestyksestä.

Lupasimme itsellemme vielä näyttää huippusalibandyn suunnan Pohjois-Savossa. Tarkoituksena oli kuitenkin aloittaa tasolta, jossa pyrittäisiin ensin erottamaan salibrandy ja salibandy toisista. Heti aloitettiin tiivis suunnittelun ja ideoinnin kausi, joka huipentui SK Seger ry:n perustamiskokoukseen 04.12.1999.

Varsinaisen toiminnan eli reikäpallon pelaamisen kilpailunomaisesti "Segeri" pääsi aloittamaan jo helmikuun alussa 2000. Erään donitsiketjun sponsoroimaan enemmänkin harrastelijatason turnaukseen, Seger sai kasaan jo varsin hyvin hyvän porukan, jolla oli helppo työ napsia muutama voittokin.

SK Segerin rekisteröinti ja sarjapaikan varmistuminen 5. divisioonasta tapahtui loppukeväästä 2000. Puheenjohtaja Teemu Sutisen johdolla alettiin luoda mahdollisimman hyvät olosuhteet sekä kilpailullisesti että järjestötoiminnallisesti. Avauskaudelta SK Seger nousi heti avauskauden päätteeksi 4. divisioonaan. Kausilla 2004-2005 ja 2005-2006 Seger pelasi 3. divisioonassa ja tämä on ollut pelillisesti tähän hetkeen mennessä paras saavutus.

Kerran Seger - Aina Seger

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti