perjantai 31. tammikuuta 2014

Ystävyysottelu

Perjantain treenivuorolla oli ilmassa suurta urheilujuhlan tuntua, kun Segerin salibandy ja kiekkojoukkueet iskivät yhteen. Tai no ehkä ihan huumaavaa menoa ei ollut, koska molemmat olivat suht vajamiehisinä liikkeellä ja jopa tuomarikin puuttui. Säbämiehiä oli pari kentällistä joista pari lainamiestä (Veikkojen Koskis Mikko sekä Julkulan sählyistä tuttu Jani) ja valtaosin Sutisista koostunut kiekko-orkesteri oli kuudella pelaajalla liikkeellä.
Ottelu eteni erittäin herrasmiesmäisesti salibandymiesten ehkä hienoisessa hallinnassa. Etukäteen itseä pelotti, että mitähän tulee ilman tuomareita, mutta Segeriläiset osaa aina ottaa hommat urheilullisesti ammattimaisesti eikä vääntöjä sekä epäselvyyksiä syntynyt puoleen eikä toiseen. Lätkäpojat iskivät pahasti vastaan tehden ottelun avausmaalinkin. Hiljalleen kuitenkin reikäpallojaosto takoi maaleja reppuun joskin lopussa kiekkomiehet tulivat turhan lähelle hyökkäysinnon ollessa huomattavasti suurempi kuin järjen pelissä.

Peli päättyi kolmen erän jälkeen 5-3 ja neljännen n. 15min pätkän jälkeen kaukaloa kasattiin lukemien pysähdyttyä ystävyysottelulle ominaisesti runsasmaalisesti 10-8 sählyporukan eduksi. Maaleja latoivat suht tasaisesti kaikki. Taisi Ossi ja Koskinen olla tehomiehet. Vastustajalta voitaisiin mainita nuorimman Sutisen ziljoona laukausta maalinkehikoihin. Mukava höntsäily ja joskus olisi hienoa saada kasaan tapahtuma jonne koetettaisiin kerätä pelimiehiä Segerin matkan varrelta. Tiedä sopisiko kaikki enää samaan kaukaloonkaan, mutta monenlaista persoonaa on SK Segerin pelipaitaa kantanut Silovaaran Mikosta Arffmanin Mikaan.

Nyt sitten valmistaudutaan hiljalleeen viikon päästä pelattaviin tärkeisiin sarjapeleihin Pieksänmäellä. Sieltä pitäisi vähintään kaksi pistettä ottaa, mielellään neljä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti