sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

IisKi & Painkillers 16.3.2014

Edellisistä peleistä saadut täydet pisteet antoivat hyvät askelmerkit kauden päättävälle turnaukselle. Aika pitkälti oltiin siinä tilanteessa, että likimain Jari Sillanpään tyttöystävän kuvaa olisi pitänyt kaivella, jotta olisi karsijan paikalle pystytty tippumaan. Toki sekin olisi ollut mahdollista, siis se tippuminen, ja oltiinhan näitä nähty viimeksi lauantaina Welhojen romahduksen muodossa. Savolaisessa palloilussa kun kaikki on todellakin mahdollista. Mutta nyt onneksi näin ei käynyt vaikka hieman vajaamiehisenä peleille lähdettiinkin
Seger-IisKi klo 10. Tulos: 9-4
Iisvetisille oltiin hävitty ensimmäinen peli joten takki auki ei pystytty lähtemään vaikka nähtiin vastustajan olevan kolmella vaihtopelaajalla liikkeellä. Aivan täydellä miehityksellä ei itsekkään pystytty painamaan, koska mm. ikämiesten samana viikonloppuna ollut turnaus sotki hieman. Kuitenkin kolmella laituriparilla, kahdella sentterillä ja kolmella pakilla mentiin Japin vartioidessa maalia.

Mutta mikä hienointa, niin paikalle oli saatu ehdotonta eliittiä viheltämään Ulmalan legendaarisen tukkajumala Kokkos Hannun toimesta. On muuten aika monta peliä yhtäaikaa kentällä oltu. Hannuhan vihelsi perinteisen hyvin parinsa kanssa. Muutamia rikkeitä jäi huomaamatta ja lähinnä näistä taisi tällä kertaa IisKi kärsiä vaikka peli ei niihin ratkennutkaan.

Ensimmäisestä erästä lähtien oli havaittavissa siis, että kaverilla oli suht merkityksetön peli ja aika perinteistä coast-to-coast palloilua mentiin. Seger meni heti parin minsan kohdalla jo johtoon Vaittisen uskomattomalla jalalla tehdyn nousun ja ääntä kovemman lämärin toimesta. Heti perään kolmen maalin tuleva reikäpalloeläkeläinen Jaspe vei jo kahteen nollaan. Välissä pääsivät yläpeltiin rokottamaan Iisvetisetkin, mutta Pihkainmäkeläiset heittivät maalit mieheen ja 4-2 ensimmäinen erä Segerille.
Toinen erä oli melkoista virkamiespalloa. Segeriltä onnistuivat keväällä hyvään vireeseen yltynyt Hiltunen sekä Ismo mutkamailoineen. Kiri iski yhden ja Japi pelasi todella varmasti maalissa. Vastustajan kannalta valitettavasti ihan samaa ei voinut toisesta veräjänvartijasta sanoa. Joskin hyviä koppeja sinnekkin muutamia. 6-3 toisen jälkeen

Kolmas oli lähinnä kosmetiikkaa. Toroi vei jo 7-3 johtoon, mutta ylivoimalla pääsi rokottomaan vastustaja vielä kerran. Sitten ansaitusti kovalla tsempillä painoi Jaspe pari kassia väkisin ja ties kuinka mones hattutemppu oli siinä. Samoin oli peli ja sarjapaikka varmasti plakkarissa lukemin 9-4. Hyvin vedetty ns. pakkopulla joukkueelta!

Tehot: 
Jaspe 3+0
Toroi 1+2
Rinne 1+1
Ismo 1+1
Sorjonen 0+2
Vaittinen 1+0
Niko 1+0
Ike 1+0
Anssi 0+1
Ossi 0+1

Seger-Painkillers klo 19. Tulos: 5-2
Kausi 2013-2014 laitettiin pakettiin koko lohkon osalta lääkäreitä vastaan. Muutenhan hommat olikin jo taputeltu ja kärkikahinat veivät KBC ja VehVe oikeutetusti. Häntäpäästä sen sijaan löytyi suurin yllätys, kun E-KI tippui suoraan. Ei ole kauaa, kun tahkosivat kakkosta, mutta katoavaista on mainen kunnia.
Mutta se viimeinen peli. Toroi puuttui riveistä, mutta Lepi saatiin tilalle. Painkillers saikin salama-alun, kun minuutin kohdalla Japi yllätettiin. Sitten Jarno laittoikin luukut kiinni ja niiden aukominen oli lääkäreille tiukassa. Peliä mentiin pienoisessa puolustusasetelmassa, mutta saatiin kuitenkin erään tasoittava osuma Anssin toimesta. Näin siis 1-1 ensimmäinen

Toinen erä oli Segerin. Todella uhrautuvainen pelaaminen sekä Japin aivan uskomattomat otteet takasivat siitä 2-0 voiton kahdella nopealla maalilla. Jaspe teki ensimmäisen ja toisen iski Lepi maagisen vaparikuvion päätteeksi. Siinä oli kyllä sitä jotain. Painkillerssilla oli myös paikkansa, kun pääkouhottaja Pesonen kuljetteli rankissa palloa Segerin vaihtopenkin iskiessä tahtia. Tuloksena totaalijäätyminen ja eipä se ylivoimakaan tuottanut tulosta.
Kolmannessa vastustaja painoi päälle kuin yleinen syyttäjä. Armottomalla asenteella saatiin peiteltyä vetoja pois ja loput marjat napsi Räsänen maalilla. Anssi iski jo ratkaisevalta tuntuneen maalin 40 minsan kohdalla, mutta loppuun sai vielä kaveri kavennuksen jahka ensin saivat pelattua täysin tyhjän maalin minne pallon siirsivät. Kauden viimeiset sävelet soitteli sitten Ossi lyömällä reikäpallon tyhjiin sekunti ennen loppua. Hieno taistelu ja viidennen kerran peräkkäin poistuttiin voittajina kaukalosta. Turnauksen järjestelyt myös sujuivat mainiosti ja ehdottomasti ainakin Ossi ja Vaittinen haluavat kiittää viehättävää toimitsijakaksikkoa avusta. Myös Hämäläinen sekä BigMac Mönkkönen vihelsivät hyvin ja loppuun vielä ehkä eniten nostetaan framille pöytäkirja&aika työskentely klo 16-18 peleissä. Se oli jäätävää toimintaa, kiitokset siitä!

Tehot:
Vaittinen 0+3
Anssi 2+0
Jaspe 1+1
Lepi 1+0
Ossi 1+0
Ike 0+1

Yhteenveto:
Kausi paketissa ja sarjapaikka plakkarissa. Taitaa 5. olla lopullinen sijoitus. Hieman ailahtelevaisesti pelattiin pitkin vuotta, mutta toisaalta joukkue oli jonkun verran uusiutunut. Aika moni pelaajista oli kuitenkin ennalta vieraita toisilleen. Tulevaa kautta silmällä pitäen on aika paljon ollut ilmoituksia jatkajista ja hyvä niin. Toivotaan, että saadaan ajoissa hyvä runko kasattua. Tärkeää olisi löytää niitä muutamia uusia ukkoja mieluummin niin, että on treeneissä aktiivisia kuin että on vanhat meriitit Henkan tiskiltä kovat tai pelattu joskus Welhoissa. Tämä siis toiveena uusiin, mutta toivottavasti siis mahdollisimman moni jatkaisi...

Mutta yksi on ilmeisesti joukosta poissa ja tässä vaiheessa on hyvä kiittää Heimolan Jari-Pekkaa menneistä vuosista. Monenlaisten kaverien kanssa on tullut pelattua Kiisken Timosta Haapakosken Samiin, mutta kyllä ehkä monipuolisimmaksi kaveriksi kaikista on Jaspe nostettava. Aivan huipputason maalivahti, ehkä joillekkin yllättäväkin titeto. Kentällä pystyy pelaamaan kaikkia paikkoja. Kova fysiikka, kulmatilanteissa vaikea voitettava. Hyvä laukaus, tiukkaakin tiukempi asenne. Siinä meriittejä ja aikanaan varmasti myös ylemmät sarjatasot on olleet kiinnostuneita. Viime aikoina vaivannut ilmeisesti etenkin nilkat ja taitaa perhettäkin olla kohta kuin suurimmilla heimopäälliköillä. Ehkä välissä on hyvä hengähtää ja voihan sen mailan kaivaa aina sieltä komeron nurkasta myöhemmin, niin jotkut muutkin on tehneet. Todetaan loppuun lyhyesti: KIITOS!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti