tiistai 13. lokakuuta 2015

Treenipeli Vuorelan Veikot - Seger, Ahmo 13.10.2015

Vuorelan Veikot - SK Seger 7-8

Veikot ja Seger kohtasivat treenipelin merkeissä tiistai-illassa Siilissä. Joukkueet ei kovin usein vastakkain ole kentällä olleet pääosin siitä syystä, että Veikot on pelannnut aina ylemmillä sarjatasoilla. Ja pykälää ylempänä taitavat nytkin vihreät palloa läpsiä. Molemmat joukkueet oli saaneet suht hyvin porukkaa liikkeelle joskin poissaolojakin oli. Segeriltä puuttui Matikainen, Arttu, Kimmo sekä Tiksa. Veikkojen nykyjoukkueesta ei tietoa ole, mutta ainakaan Mönkköstä ei näkynyt missään.



Peliin päästiin suht hyvin mukaan vaikka ongelmia oli ison kentän kanssa tolskatessa. Käytännössä noista virheistä Veikot sitten rokotti. Oltiin 4-1 jo tappiolla toisen erän alkupuolella, mutta tultiin kuitenkin tasoihin. Tiukoissa merkeissä mentiin loppuun ja näin vain Seger käänsi pelin itselleen. Makoisa voitto ja voisi käyttää jopa termiä ansaittu.

Muutama havainto pelistä. Iso kenttä aiheutti Segerille ongelmia. Miehiä jäi selän taakse, jalka ei oikein kaikissa tilanteissa riittänyt, sijoittumisissa ongelmia. Vastaavasti taas hyökkäyspäässä pelattiin varsin hyvin. Anssi sai maalihanat auki, Tuomas oli perinteisen tehokas ja röyhkeä sekä ehkä koko syksyn paras on ollut Ossi joka tänäänkin verkkoja pöllytti. Veikoilla oli taasen vahva hyökkäys joskin pikkaisen suoraviivaisuus puuttui klap-klap-klap kiiman tiimellyksessä. Maalivahtipeli voitettiin 100-0 Paanasen vahvan pelin ansiosta ja hiukan pehmeän oloinen kuva jäi vastustajan puolustuksesta. Kiitoksia myös hyvälle tuomarille eli Hämäläisen Jarille. Olisiko tämä hyvä päättää kliseeseen: "aina on mukavampi voittaa kuin hävitä" ja olihan voitto Segerille ensimmäinen Vuorelan Veikoista. Toimitus sai tästä juuri vahvistuksen SK Segerin toimistolta

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti