sunnuntai 12. helmikuuta 2017

KallSi & Netto, Studentia 12.2.2017

Ihan kohtuullisesti startanneen kauden jälkeen ollaan uitu aika syvissä vesissä. En tiedä milloin pohja tulee vastaan, mutta sitä koetettiin tänään valitettavasti etsiä Studentialla. Vastassa oli pirteästi pelannut KallSi ja aina tunteikkaita otteita tarjonnut Netto. Näistä jälkimmäinen oli se peli mistä piti pisteet ottaa...Ihan mahtavasti ei mennyt pelaajarintamallakaan. Useita ukkoja puolikuntoisina ja jos huonokuntoiset on puolikuntoisia, niin se ei tietty mahtava juttu ole. Lisäksi poissa oli Riku, Pete, Anssi ensimmäisestä, Tiksa toisesta, Ossilla on alaraajavamma ja Late kipeä. Mutta Kimmo löytyi, se oli hieno juttu se!


Seger-KallSi 2-7
Eskelinen aloitti Sonkajärveä vastaan maalilla. Muistaessa mainittakoon. Ensimmäinen erä meni suht tasaisesti. Pysyttiin aika kivasti jopa mukana. Peli ei ollut kovin pahasti levällään. Vastustaja silti pääsi kolmesti rokottamaan. Yksi lipsahti helposti kauempaa ilman maskia, mutta muille ei oikein mitään voinut. Vastustajan verkkoa heilutti ainoastaan toipilas-Tiksa jonka mainio nopea veto pölähti ylänurkkaan. Alla olevasta kuvasta näkyy kuitenkin allekirjoittaneen habituksesta tämän hetken peli-ilme ja sen kääntäminen on tappiolta ollut vaikeataJa niin oli tässäkin. KallSi hallitsi peliä ja ei oikein järkeviä vastahyökkäyksiä saatu. Tai ainakaan tehokkaita. Tiksa onnistui toisen maalin tekemään, mutta kun vastustaja summasi seitsemän. niin turpaan tuli. Peli ei meiltä kauheaa ollut kuitenkaan. Ja jalustalle nostettakoon Mikaa maalissa. Pelasi kauden parhaan pelinsä vaikka lukemat ei imartele. Lukuisia hyviä koppeja. Tuomarit olivat tässä pelissä aika yössä ja vihellyksiä meni miten sattui sekä mailaa sai hakata puolin ja toisin todella kovaa. Mutta tulokseen tämä ei onneksi vaikuttanut

Tehot: 

Mika Tirkkonen 2+0
Marko Puustinen 0+1
Tuomas Nyyssönen 0+1

Seger-Netto 5-10
Viime turnauksessa paukut piti lyödä Apasseja vastaan ja reisille meni. Tänään kävi samoin. Netto oli selkeästi ykkösvastustaja, mutta ei pystytty haastamaan. Paananen muuten hoiteli torjuntatöitä tässä ottelussa. Ensimmäinen erä mentiin kuitenkin varsin tasaisesti. Netto vei sen ainoastaan 1-0 ja peli olisi voinut tasankin olla.

Toisessa sitten homma repsahti. Kaveri vei 4-1. Meidän ainoa tuli pitkällä roikulla oman maalin edestä. Ei muuten ollut ensimmäinen tuollainen maali. Mutta joo, Kaverille annettiin keskialueen jälkeen kaistaa ihan liikaa johon jäi koko ajan vapaata ukkoa. Netto rankaisi niistä hyvin eikä sitä saatu tukkoon millään. Oma hyökkäyspeli oli taas valitettavan tehotonta.Kolmannessa erässä nähtiin vähän toisinto kauden ensimmäisestä Netto-pelistä, kun tällä kertaa vastaavasti me saatiin pientä kiriä, mutta torsoksi se jäi. Anssi, Vade ja Musti *2 merkkasivat osumia, mutta viisi maalia jäi eroa vastustajaan.

Ihan niin lämpöiseksi ei peli mennyt mitä etukäteen oletin. Pihkainmäen lahja paikallisradioille kuitenkin pienet valssit otti meidän Vaden kanssa lopussa ja mailoja viuhtoi siinä suuntaan jos toiseen. Jännähän se on, että aina ne samat kaverit näissä karkeloissa tuppaa olemaan mukana vastustajasta riippumatta kaikissa joukkueissa. Mutta pitäähän sitä toki tunnettakin olla ja yleensä näiden tiettyjen pelaajien lämmitys alkaakin jo heti alkuvihellyksestä. Itsekkin siihen on tullut aika usein syyllistyttyä..

Tehot:
Mikko Mustonen 2+0
Ismo Tolonen 1+1
Miika Vaittinen 1+1
Anssi Gustafsson 1+0
Jiri Oinonen 0+1
Juuso Miettinen 0+1
Kimmo Impiö 0+1

Loppulöpinät:
Paljon jäi isoja juttuja mietittäväksi ja tehtäväksi. Tarvittaisiin aika paljon ryhtiliikettä, että saataisiin karsintoihin paikka pelattua. Näillä otteilla tiputaan suoraan vitoseen ja päivän sekä parin edeltävän turnauksen esityksillä se olisi ihan ansaittu kohtalo

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti