lauantai 24. maaliskuuta 2018

Ylä-Pyörö 24.3.2018

Painkillers - Seger 5-3
Jiri Oinonen 0+2
Mikko Matikainen 1+0
Marko Puustinen 1+0
Ossi Nuutinen 1+0
Juuso Miettinen 0+1

Seger - E-KI 7-6
Henri Niskanen 2+1
Niko Hiltunen 2+1
Miika Vaittinen 1+1
Petri Rinne 1+1
Mikko Matikainen 1+0
Marko Puustinen 0+1
Ismo Tolonen 0+1
Harri Niskanen 0+1Viimeisessä merkityksettömässä turnauksessa ensimmäisessä pelissä oli harvalukuinen Painkillers. Seger ei päässyt tässä yhtään vauhtiin ja oli melkoinen sunnuntai-pompottelu. Paremmalla asenteella olisi voitto varmasti irronnut

Toisessa pelailtiin coast-to-coast palloa sarjajumbo E-KI:n kanssa ja meinattiin vielä hävitä koko peli. Rinteen Pete iski onneksi ylivoimalla voittomaalin. Dynaaminen duo eli nuoret äksyt herrat Vaittinen ja Hiltunen olivat myös hyvin pelillä unohtamatta toki tämän kauden joukkueen tehokkainta eli Niskasen Henkkaa.

Sarjassa taisi lopulta sijoitus olla viides ja siihen voidaan olla ihan tyytyväisiä. Pieksämäen suuntaan onnittelut sarjanoususta ja VirrVelle tsemppiä karsintoihin. Nyt odotellaan armotonta kesätreeniä ja joukkue tulee pysymään hyvin samanlaisena kaudelle 2018-2019. Muutamia lopettajia on, mutta puidaan niitä tarkemmin jahka uusi joukkue julkistetaan. Kiitoksia kaikille, ehkä tuomareillekkin, tästä kaudesta. Ensi syksynä sitten uudet kujeet!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti