perjantai 13. syyskuuta 2013

Konkareita vastaan tiukkaa vääntöä

Perjantai-illan ratoksi oli luvassa kauteen valmistava harjoituspeli SäynSan kakkosjoukkuetta vastaan. Vastustajallahan oli käynyt niin, että ykkösorkesteri ei ollut saanut jäseniä tarpeeksi ja oli joutunut luopumaan 2-divarin sarjapaikasta. Siitäpä seuraa se, että Salvalla on todella kova sakki neloseen ja ehkä ihan jees hommia, että ei samassa lohkossa pelata. No mutta tänään pelattiin ja vastassa oli varsin tuttuja kasvoja jotka on joskus jonkun pelin hötkeltäneet reikäpallon perässä. Kentällä siis Puppe Puustinen, Heikkis Aki, Antikais Lassi, Nopos Pekka, Metu, tukkamuodin Antti Tuiskulta kopsannut Henkka Snellman, tuhkamunaksikin itseään joskus suotta epäillyt Tiksa, Komisario Tuomainen, positiivisten naminami-miesten esi-isä Huttus Jaska ja muutama muu. Eli kokemusta siis ihan lievästi vastustajalla. Omista riveistä puuttui Sorjonen (ei se Pirunpelloista tuttu), Toroi, Anssi G ja Komppula ainakin. Lisäksi mentiin Niuvasta hommatulla lainaveskarilla.
Impiö kertoili jotain fläppitaulun kanssa pukukopissa ja antoi aika uskottavan kuvan, että muka ymmärtäisi pelistä jotain. No niillä ohjeilla mentiin ja ajottain onnistuttiin ja ajoittain ei. Itsellä näkyi pitkä pelitauko ja pehmeän pelaamisen myötä tuli annettua kaverille turhaan kolme maalia hölmöistä virheistä eteen, kun Tero ainoastaan osui meiltä. Pikkaisen tuntui muutenkin olevan ongelmaa pitkien etäisyyksien kanssa pelaajien välillä eikä syöttöpelikään ehkä salibandyn ohjekirjan viimeisiltä sivuilta ollut.Peli eteni läpi kamppailun vastustajien viedessä joskin kolmannessa oltiin ajoittain jo ehkä varsin hyvinkin mukana mittelössä. Jaspe raatoi puolustuspäässä hyvin ja saatiin peiteltyä pahimmat tekopaikat. Omiakin paikkoja oli enempiin maaleihin, mutta ehkäpä taisi joku olla kaverillakin. Maaleja tekivät Segeriltä ainakin Tero, Rinne, Ismo ja Niko. Joku muukin vissiin. Vastustajan maaleista mainittakoon Pupen tekemä hieno osuma maalin kattoon kolmannessa erässä. Lopulta 3x15min päättyi ilmeisesti tasan 5-5 ja sen jälkeisen lisäajan vei Salpa 3-0. Tai jotain tuonnepäin. Mukavaa ja rehtiä kovaa vääntöä!

Lopuksi pitää kyllä kiittää tuomareita myös. Kainulaisen Kimmo onnistui todella hyvin kaverinsa kanssa ja sai vanhojen sotaratsujen mittelön pysymään siistinä eivätkä nousseet rooliin kuten ei pidäkkään. Saapa nähdä vieläkö saadaan treenipelejä ennen sarjanalkua, hyvää ne ainakin tekisi...Nyt kuitenkin jatketaan huomenna saunaillalla joukkueen kesken!


3 kommenttia:

 1. "pannaanha kaakalo kassaa nii piästää kottii"

  VastaaPoista
 2. Koko jengiltä hyvää settiä ja jospa oma kroppa vielä tämän kauden kestää, mutta maila silmäkulmaan ja nilkka paskana ei voi esittää kovin loistokasta peliä. Ikelle lisää rohkeutta omaan peliin niin hyvä tulee!

  -JP-

  VastaaPoista
 3. Heh, kolme vuotta sitten pelasin viimeksi niuvan joukkueessa, niin tuo "niuvan lainaveska" voi olla hieman harhaanjohtava:) . Sen jälkeen ollutkin taukoa... Mutta hyvää vääntöä oli, tauon jälkeen alkaa tatsikin palautua, pikkuhiljaa:)

  Juha Riissanen, se lainaveska:)

  VastaaPoista