keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Sarja-avaus lähestyy

Kelit viilenee, räntää sataa ja kaikkia hatuttaa. On siis varmat merkit siitä, että kohta on pallo keskiympyrässä ja pilliin vihelletään alkavien salibandyn alasarjapelien tiimoilta. Näin siis myös tänä vuonna, kun Seger lähtee jälleen kamppailemaan 4-divisioonan herruudesta.


Joskus muinoin tuli kirjoiteltua kausiennakoita ja otteluennakoita peleistä, mutta nyt on todettava, että knowhow ei riitä siihen muutaman välivuoden jälkeen. Otteluraportit Segerin peleistä löytyvät kauden aikana kylläkin sivuilta nopeasti pelien jälkeen jos allekirjoittanut on ollut mukana höntsäilemässä.

Parit huomiot kuitenkin tulevasta sarjasta lienee paikallaan vaikkei tämä mikään varsinainen laajempi ennakko olekkaan:

  • Likimain kaikki pelit Kuopiossa, hieno homma!
  • Segerillä on rosteri kunnossa, taito riittää, riittääkö jalat?
  • Vastustajista vaikea nostaa ennakkosuosikkia ainakaan omalla kokemuksella. Vanhoilla meriiteillä ehkä HIF, VehVe X tai E-KI akselilta löytyy kovimmat haastajat 
  • Etukäteen ehkä ne helpoimmat pisteet lienee saatavissa seuraavilta: Orcs, Painkillers, KBC

Sitten ei muuta kuin kauden avausta kohden parilla viimeistelevällä treenillä ja sitten onkin kova matsi Seger - E-KI sunnuntaina 6.10 klo 10.00. Nyt pitää pojat olla sitten hereillä heti sarjan alusta, koska myös toinen peleistä on tiukkaa settiä VehVe X:n orkesteria vastaan ja tyhjin taskuin ei parane ekasta turnauksesta lähteä!

1 kommentti:

  1. Aika kovilla väännöilla kausi alkaa... Särkylääkettä saa myös todenteolla pureskella mikäli pisteet sieltä irtoaa.

    VastaaPoista