maanantai 26. tammikuuta 2015

Hokijätkät voittoon 8-11

Edellisvuoden tapaan pelattiin SK Segerin seuransisäiset karkelot eli jääkiekkoilijat vastaan säbäilijät. Sählyporukasta puuttui jonkun verran sakkia ja mainittakoon mm. Sorjonen, Impiö (yllättäen), Tiksa, Late ja Simo olivat poissa. Kiekkoloijoiden rosterista paha sanoa, mutta melkein kentällinen siellä taas Sutisia oli ja ukkoa varsin mukavasti. Hyvin pysyi kevyemmät mailat käsissä ja ymmärtääkseni tämä vuosi on mennyt myös kiekkosarjassa joukkueella varsin let's go!
Peli käytiin hyvässä ja reilussa hengessä kuten herrasmiesseurassa on tapana. Kiekkoilijat pääsivät heti alussa johtoon, mutta sitten maaleja tehtiin suht vuoron perään. Säbäilijöiltä lainattu Paananen oli hyvässä iskussa hokihemmojen maalissa ja tolpat olivat hyviä ystäviä. 3x20min pelattiin ja kolmannen lopussa vei vierailijat kolme viimeistä osumaa voittaen lopulta koko ottelun 8-11 sekä nöyryyttivät näin varsin sekavaa peliä esittäneen salibandyn edustuksen. Mukavaa oli nähdä, että Teme ainakin kiekkoporukasta vielä samalla sydämellä oli pelitilanteissa kuin reikäpallonkin perässä aikanaan.

Kiekkosakki oli parantanut vuoden takaisesta peliään kummasti, mutta meillä oli peli sekaisin kuin Haminan kaupunki. Tekosyitä on turha hakea vaikka ehkä muutama poissaolo ja eiliset ikämiespelit painoivatkin joillain jaloissa. Joukkue tarvitsisi nyt johtajuutta ja toivottavasti Kimmo pääsisi takaisin mukaan, kun Jaspe on vain vierailijana ajoittain paikalla. Itse en sitä valitettavasti pysty tarjoamaan, kun kaikki aika menee kuunnellessa minkä valssin tahdissa milloinkin sydän jumputtelee. Pahoitteluni tästä. Mutta vähän terävyyttä lisää ja peliä kasaan, niin eiköhän sitä Nilsiästä pisteille päästä parin viikon päästä.

Kiitokset hokijätkille vierailusta ja reilusta pelistä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti