lauantai 5. maaliskuuta 2016

Sarjataulukko 5.3.2016

Tuttu viides sija kertoo tällä kertaa menoa karsintoihin. Viimeisessä turnauksessa parin viikon päästä Nilsiässä on paljon pelissä usealla joukkueella...


5 kommenttia:

 1. Noniin. Liiton sivujen mukaan tilanne on seuraava.

  Neljä parasta lohkoista 20 ja 21 säilyy suoraan. Lohkojen paras viitonen säilyy myös suoraan. Tämän jälkeen viimeisen sarjapaikan saa 5. divarin Savon lohkovoittaja. Mitään karsintoja ei pelata.

  Lohkossa 20 on 5. olevalla SB Raatilla 15 pinnaa ja maaliero + 5. 6. olevalla KuPalla on 14 pinnaa ja maaliero + 5. Eli siellä on paremmin kavereilla pullat uunissa.

  Homma on omissa käsissä ainoastaan seuraavalla vaihtoehdolla; Voitamme molemmat jäljellä olevat pelit, joista Apassit olisi voitettava vähintään 5 maalilla. Kaikki muut säilymisen vaihtoehdot riippuvat enemmän tai vähemmän muista joukkueista. Ja tietty pinnoja meidän on itse ensin raavittava.

  Kaikki siis kehiin parin viikon päästä ja katsotaan mihin se riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi homma, että menee noin tiukaksi... naapurilohkon taso ei nimittäin ole ihan meidän lohkoon verrannollinen. Toivottavasti säilytte!

   Poista
  2. Ja pakko lisätä vielä, että tämä systeemi ampuu itseään jalkaan siinäkin mielessä, ettei varsinaista karsintaa järjestetä vaan katsotaan sokeasti vain sarjataulukon pisteitä. Lohkossa 20 on luonnollisesti enemmän pinnoja noilla sijojen 5 ja 6 porukoilla, koska siellä pelataan täysin ristiin. Lohkossa 21 taas taso on kovempi ja sitä kautta meidän lohkon vitonen ja kutonen eivät saa samalla tavalla ilmaisia pinnoja ja saldo jää siksi vähäisemmäksi. Karsintapelillä voisi reilulla meiningillä katsoa, että kuka on oikeasti kuka. Näin sarjojen taso saataisiin hyvään balanssiin.

   Poista
 2. Hyviä kommentteja! Multa oli nämä mennyt ohi ja huomasin vasta nyt. Katsellaan miten homma edistyy kevään aikana...

  VastaaPoista