keskiviikko 31. elokuuta 2016

Treenipeli sarjanousijaa vastaan

Pelailtiin treenipeli sarjanousija YT Jalpaa vastaan omalla vuorolla. Ennen tätä spektaakkelia kuitenkin äänesteltiin tulevan kauden kapteeni ja Puppe vei näissä kinkereissä voiton edellisen vuoden tapaan yhdeksällä äänellä. Varakapteenina toimii Tupi neljän äänen saaliillaan ja yhdet merkinnät menivät Tiksalle ja Mustille. 

Itse illan peli oli varsin sekava esitys meiltä. Vastustaja sen sijaan esitti ajottain hyvin kypsääkin pallon liikuttelua ja käytti kenttää hyvin mm. pudotellen aina tiukassa paikassa pakeille. Segerillä sen sijaan mentiin vielä aika kesäterässä varsinkin ensimmäisessä erässä. Pallo poltteli ja nukahduksia tapahtui kentällä hieman kaikille. 4-1 taisi olla ensimmäisen erän jälkeen peli. 


Toisessa erässä vähän tsempattiin, mutta kuokkaan siinäkin tuli. Fysiikaltaan selvästi paremmat vastustajat osasivat liikuttaa palloa ja meillä oli ongelmia vähän jokaisella saralla. Etäisyydetkin tuppasivat kasvamaan ja ehkä joku veto lipsahti Mikallekkin helposti sisään tolppien välissä. 

Kolmannessa erässä ja etenkin sen ensimmäisellä kympillä tsempattiin koko joukkueena. Tehtiin pieniä muutoksia ketjuihin ja ne vaikuttivat toimivan kohtuullisesti sekä Mika poimi mainioita koppeja. Tämä erä hävittiin vähiten. Olisikohan ollut lopputulos 3x20min jälkeen jotain 11-4 vastustajalle tai ainakin sinnepäin. Pelailtiin vielä lyhyttä jatkoerääkin ja vieraille taisi mennä sekin.

Kiitokset Ossille ja Olalle tuomaroinneista sekä vastustajalle hyvästä treenipelistä. Jalpa tulee varmasti pärjäämään kaudella hyvin jos otteet on samanlaisia. Ehkä ainoa miinus vastustajalle oli sanottava suht reippaasta norsupallon käytöstä avauksissa vaikka jalka olisi riittänyt viedä lattiaakin pitkin pelivälinettä hyökkäyssuuntaan....

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti