sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Vierailulla Lapinlahdella

Käväistiin vierailemassa Lapinlahdella sunnuntaina treenipelin merkeissä. Vitoseen tippunut SBL on tuttu porukka menneiltä kausilta ja ilmeisesti Kekkonen tämän spektaakkelin meille hommasi. Ja mukavahan näitä on pelailla vaikka vähän kauempanakin. Suht hyvä rosteri saatiin liikkeelle. Poissaolijoita Rinne, Tiksa, Riku sekä Vade ja maalivahdeista Paananen oli kotona.

Jahka Kokkos Hannu saapui paikalle tuomaroimaan, niin saatiin peli käyntiin. Suht tasaisissa merkeissä mentiin pari erää. Esitettiin ehkä parasta peliä siinä, että ei puskettu vaan pudoteltiin pakeille tarvittaessa. Muutenkin peli oli varsin hyvää ja erityisesti toinen erä oli meiltä vahva. Nähtiinpä myöskin Tupin mainio rankkari. Muista Segerin maaleista taisivat vastata Musti, Kekkonen huikealla vedolla sekä olikohan Anssi.

Tupin Ralph Lauren

Kolmanteen erään lähdettiin muistaakseni 5-4 tappioasemasta. Jotain tapahtui ja meiltä hajosi pakka etenkin henkisesti pahasti. Maaleja alkoi mennä helposti, palloa kuskattiin ja ylivoimahyökkäyksiä vyöryi joita ei juurikaan kahdessa ensimmäisessä erässä nähty. Näin hävittiin kolmas 3-0 ja koko ottelu lukemin 8-4. Paljon oli hyvääkin, mutta mentaalipuolella tuntuu meille olevan paha paikka jos pari kertaa heilahtaa omissa. Siinä on purtavaa vajaan kahden viikon päästä alkavaan sarjaan.