lauantai 1. lokakuuta 2016

YT Jalpa & SB Raatti, Kuopio 1.10.2016

Kausi starttasi käyntiin missäpä muualla kuin Studentialla. Edellisestä kaudesta Segerin joukkue ei ollut juurikaan muuttunut. Sorjonen lähti opiskeluhommiin toiselle paikkakunnalle, Artulla kiekkohommat vie miestä eikä pääse mukaan ja Matikaisella on jalka rikki vielä toistaiseksi. Ja tietysti Kimmo kulkee omia polkujaan eikä tänäänkään mukana ollut. Myös Musti puuttui muiden kiireiden vuoksi.Mutta hyvin saatiin sakkia ja aika optimina oli neljä pakkia ja kolme hyökkäysvitjaa. Näillä lähdettiin avauspisteitä hakemaan hieman muuttuneesta lohkosta. Tällä kertaa vastassa olivat mollivoittoisesta treenipelistä tuttu YT Jalpa sekä SB Raatti


YT Jalpa-Seger 9-4
Vitosesta noussut Jalpa oli vahva jo treenipelissä mikä pelailtiin. Ja sitä se oli myös tänään. Nuoret miehet liikuttavat palloa ja joku toisen joukkueen kaveri tuntui kommentoivat käytävällä mustan joukkueen pelanneen salibandya muistuttavaa peliä koko kentän käyttöineen ja hyvine syöttöpeleineen.Ei mekään huonosti pelattu. Hieman oudoksutti taas sarjapelit ja merkkausvirheitä lipsahti suuntaan jos toiseen. Ensimmäisen erän jälkeen oltiin 3-0 tappiolla ja tilanteesta ei voinut syyttää mainiosti pelannutta Paanasta.

Toinen erä oli selvästi meiltä paras. Se päättyikin 1-1 Kekkosen tehdessä Segerin ainokaisen. Peliin päästiin paremmin mukaan ja saatiin liukkaat mustapaidat pidettyä pois sektoreilta.Kolmannessa sitten kuitenkin repsahti ja jokaisella osa-alueella parempi joukkue vei meitä ajottain suht reilustikkin. Rankkareitakin pari nähtiin mainiosti viheltäneiden Hämiksen ja Vuorisen Kallen antamana aiheesta. Ossi ei hönnää tehnyt, mutta kaveri teki. Segerin kolmannen erän osumat menivät Tiksalle, Anssille sekä Ikelle. Parempi voitti eikä seliteltävää kyllä jäänyt

Tehot:
Anssi Gustafsson 1+2
Mika Tirkkonen 1+0
Ismo Tolonen 1+0
Mika Kekkonen 1+0
Lassi Antikainen 0+1
Tuomas Nyyssönen 0+1

Seger-SB Raatti 5-5
Toisessa kohtaamisessa pelailtiin Raattia vastaan. Jos mentiin kovaa Jalpaa vastaan, niin aika rauhallinen oli meininki tämän ottelun alussa. Kokoonpanoissa mentiin samoilla, mutta maaliin vaihtui Eskelinen. Ensimmäisissä vaihdoissa ei juuri paita kastunut ja vaikutti helpolle pelille, kun Tupi pisti alle minuutin kohdalla 1-0 johdon. Mutta mutta..sitten taas nukuttiin laajalla rintamalla ja hupsista tupsista, niin oltiin 3-1 tappiolla. Alkoi näyttää pahalle vaikka peliä kuitenkin hallittiin. Erän loppuun onneksi Jiri kaivoi kavennuksen ja tämä oli tärkeä osuma mainiosta Vaden passista.

Toisessa erässä oltiin pelissä hyvin mukana, mutta aika tehottomasti. Vastahyökkäykset oli silti vaarallisia vastustajalla koko ajan ja meidän viisikkopelin tiiveyteen jäi kyllä parantamista. Erässä värkättiin Anssin toimesta maali ja näin kolmanteen lähdettiin kutkuttavasti 3-3 lukemista.Kolmas olikin trilleri jossa nähtiin kummallisia jäähyjä ja melkoisia pullamaaleja. Onneksi molempia suht tasaisesti ja lopulta summeri kertoi 5-5 lopputuloksesta. Lopussa nähtiin aika kova tuomio taas mailaanlyönti-jäähynä keskialueella, mutta näitä Kainulaisen Kimmolta aina näkee, valitettavasti. Ei ollut kauaa aikaisemmin, kun istuttiin penaltya missä kaveri kaatui mailanlavan jäätyä jalan alle, Noh onneksi Mika oli maalilla rautaa ja piste säilyi. Kolmannessa tehdyt Segerin osumat värkkäsivät päivän tehomies Anssi sekä Tupi vei pallon repulla sisään.

Tehot:
Anssi Gustafsson 2+0
Tuomas Nyyssönen 2+0
Marko Puustinen 0+2
Jiri Oinonen 1+0
Miika Vaittinen 0+1
Mika Tirkkonen 0+1
Petri Rinne 0+1

Loppulöpinät:
Kausi avattu. Piste tuli, ihan jees. Paljon jäi joukkueena peliin parannettavaa. Jos jotain tästä turnauksesta pitäisi nostaa esille, niin Anssin löytyminen takaisin tehopelaajien kerhoon ja se on tärkeä asia. Lisäksi Puppe oli todella suvereeni sekä herra ja hidalgo alakerrassa. Jäätävän varmaa pelaamista tänään ja ehdottomasti joukkueen paras pelaaja tässä turnauksessa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti